УЧИМ СОЗДАВАТЬ!
Неймовірні та захоплюючі пригоди Ані та Даші. Історія успіху
Хтось скаже — так не буває! Це більше схоже на вигадку письменника, ніж на справжнє життя. Проте досвід доводить: справжні дива поруч, варто лише озирнутися… Ну, і докласти певних зусиль, звичайно.

Пропонуємо до вашої уваги невеличке інтерв'ю з випускницями курсу «Графічний дизайн» у Школі дизайну «Перспектива», які після навчання створили власне агентство «Dash&An».

Історія Даші

«З дитинства малювання було для мене найулюбленішим способом для проведення вільного часу. «Коли я виросту — я стану художником або музикантом, або ж кимось, хто має справу із мистецтвом», — мріяла маленька Даша. Коли прийшов час вступати до університету, керувалась не серцем, а мізками і порадами батьків, в результаті вступила на факультет іноземних мов, успішно закінчила його, отримала ступінь магістра, а потім вирішила, що хочу все кардинально змінити і повернутись до своєї дитячої мрії. Натрапила у FB на рекламу школи «Перспектива» і вирішила, що маю піти туди вчитись. Так сталось, що в цей же період моя подруга Аня теж думала над тим, щоб податись у дизайнери — і пазл склався. Далі було 4 місяці цікавих завдань, челенджів, нових знайомств, довга ніч підготовки до захисту диплому і ось, нарешті, новий етап у житті — я кваліфікований графічний дизайнер. Особисто я люблю свою роботу за те, що вона дає мені розвиток і різноманіття, іноді я відчуваю себе чарівником, що створює цілі світи. А позитивний відгук задоволеного клієнта мотивує на нові проекти та ідеї».

Історія Ані

«Пам'ятаю, як з дитинства мені подобалось малювати, це хобі зі мною змалечку і по сьогодення. Не мріяла я бути художником, проте закрадались думки про професію архітектора. Та все ж були великі сумніви, що це не зовсім той творчий напрям, який мені потрібен.

У результаті, у 17 років знала точно я тільки одне: хочу навчатись у Києві, в університеті, який просто сподобався. Тож, здобувши ступінь «Магістр» зі спеціальності «Менеджмент», я повернулась до важливого питання «Ким я хочу бути? У якій сфері працювати?» Все більше і більше переконувалась, що хочу бути дизайнером, а друзі говорили: «Спробуй! У тебе вийде». І я почала шукати школу графічного дизайну. З-поміж різних варіантів обрала школу «Перспектива» і у свій 23-й день народження пішла на перше заняття, яким була дуже задоволена, тому пройшла повний курс.
Під час навчання я все більше розуміла, що не помилилась із вибором напряму. Мене вражали речі, яким нас вчили, і я була сповнена позитивних емоцій, коли опановувала ту чи іншу навичку.
Не можу виокремити щось одне, що мені подобається робити у дизайні, адже це і дизайн поліграфічної продукції, дизайн банерів для соціальних мереж, це і анімації, й ілюстрація. Напевно, я просто займаюсь тим, що мені подобається…»

Історія проекту Dash&An

Після закінчення курсів з графічного дизайну Аня і Даша остаточно переконались, що графічний дизайн — це те, чим вони хочуть займатись і надалі, а оскільки одна голова добре, а дві краще, дівчата вирішили об'єднати сили у спільному проекті.

«Довго не могли придумати нашу назву та логотип, а потім якось в один момент вирішили, що будемо ми називатись Dash&An, і буде у нас ціла галактика ідей. І от вже рік працюємо у своїй «галактиці». За цей час жодного разу не пошкодували про те, що працюємо разом. Адже ми справжня команда, де панує підтримка, взаєморозуміння і тяга до успіху!»

ПРОЕКТЫ DASH&AN
У соцмережах дівчат можна знайти тут:

Instagram: https://www. instagram.com/dash_an_/?hl=ru

FB: https://www.facebook.com/ DashAn-1939769876328209/

А також на сайті: https:// dashandesigners.wixsite.com/ website

А Школа дизайну «Перспектива» ду-у-у-уже пишається такими випускницями. Такі історії успіху справді надихають і доводять: все, що ми робимо — недарма. Наші випускники досягають успіху самостійно, створюють спільні проекти, і, ми віримо у це, у недалекому майбутньому досягнуть світової слави!